BMW M3 E36 je vozniško izjemno sposoben avtomobil. Ste si ga kdaj želeli imeti v svoji garaži? Še je čas, da se potegujete za primerek, ki vam ga predstavljamo danes!

BMW E36 M3, ki vam ga predstavljamo danes je eden izmed zadnjih, saj je letnika 1999 in kot lahko vidimo po fotografijah gre za resnično izjemno dobro ohranjen primerek. Seveda ni brez napak, a kot tak bo brez dvoma zagotovil veliko zabave s pogonom na zadnji kolesni par. Še vedno pa ima prevoženih le 160 tisoč kilometrov, kar je za 19 let star avtomobil razmeroma malo. Odet je v Alpine White barvo zunanjosti, ki sicer ni brez napak, a je le-to moč dokaj hitro popraviti. Pomembno je le, da nima nič vidne rje, E36 serija 3 namreč izjemno rada rjavi v prostoru na zadnjih kolotekih. Veseli smo tudi nad dejstvom, da na slikah podvozja le-te skorajda ni. Dražbo smo zasledili na spletnem mestu Bring-A-Trailer, ogledate pa si jo lahko na tej povezavi.

BMWBLOG-bmw-m3-e36-bring-a-trailer (35)

 

Tudi notranjost je več kot odlično ohranjena, brez kakršnihkoli resnejših znakov uporabe, pa tudi sedeži so v vrhunski formi, kljub temu, da se leta že poznajo. Pod pokrovom motorja je nameščen 3,2-litrski S52B32US bencinski motor, ki je svoja leta razvil 244 ”konjev”in 350 nevtonmetrov navora. To je sicer precej manj kot različica za evropski trg, ki je razvila 321 ”konjev”. A s pogonskim sklopom, ki združuje pet-stopenjski ročni menjalnik in diferencial, je še vedno izjemno zabaven za vožnjo, čemu pa je seveda v prvi vrsti tudi namenjen. V času pisanja članka je najvišja ponudba znašala 13,100 ameriških dolarjev, kar je nekoliko manj kot 11 tisoč evrov. Glede na to, da je do konca dražbe še 3 dni pa vemo, da bo končna cena precej višja.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code