Novi BMW X6 M50d opažen na testiranju na Nürburgringu! Nova generacija priljubljenega SAC je tokrat testirana z njihovo najmočnejšo izvedbo šestvaljnega vrstnega dizelskega motorja s tremi turbinskimi polnilniki in 280 kW/381 KM. Novi BMW X6, oborožen s še opaznejšo navzočnostjo oblike in izjemno zmogljivostjo, si utrjuje svoj vodilni položaj na področju ekskluzivnega užitka v vožnji. Novo generacijo BMW […]

Novi BMW X6 M50d opažen na testiranju na Nürburgringu! Nova generacija priljubljenega SAC je tokrat testirana z njihovo najmočnejšo izvedbo šestvaljnega vrstnega dizelskega motorja s tremi turbinskimi polnilniki in 280 kW/381 KM.

x6m

Novi BMW X6, oborožen s še opaznejšo navzočnostjo oblike in izjemno zmogljivostjo, si utrjuje svoj vodilni položaj na področju ekskluzivnega užitka v vožnji. Novo generacijo BMW SAC-a krasi ustrezno ekskluziven nabor osnovne opreme, ki je precej bogatejši od osnovne specifikacije predhodnika: biksenonski žarometi, 19-palčna lahka aluminijasta platišča, avtomatsko upravljanje pokrova prtljažnika in 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic. Več si lahko preberete v članku predstavitve modela TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code