Japonsko podjetje 3D Design je predstavilo svoj najnovejši "aero" paket za BMW X4. Podjetje iz Tokia nas s svojimi umetninami osrečuje od leta 1998, njihov talent pa jih je privedel do svetovne slave.

Bavarski “Sports Activity Coupe” je dobil aerodinamičen paket, sledila mu bo pa tudi nadgradnja moči, ki trenutno še ni na voljo. Vizualne posodobitve vključujejo kabonski podaljšek sprednjega odbijača, strešni in prtljažni spojler, zadnji difuzor in paket novih 20-palčnih 3D Design Type 3 platišč.

Za izboljšanje zvoka je “baby X6” prejel novi izpušni sistem iz nerjavečega jekla z dvojnimi izpušnimi cevmi, ki so ga ustvarili skupaj s podjetjem Arqray. V notranjosti so prisotne klasične 3D Design podrobnosti, kot so naprimer aluminijaste stopalke, karbonski vložki in 3D Design preproge. Tudi lega na cesti je bila nekoliko spremenjena, vzmetenje, ustvarjeno v japonskem podjetju vozilo namreč zniža za 30 mm. Kakšne načrte imajo za izboljšanje zmogljivosti pa ostaja skrivnost, bo njihova predelava najboljši približek X4 M? V spodnji galeriji si zaenkrat oglejte le lepotne spremembe.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code