Japonski specialist za poprodajno predelavo različnih znamk dobro pozna tudi BMW vozila. Njihove predelave so sicer že bolj nagnjene k azijskemu okusu, vendar obenem dovolj subtilne za evropske kupce.

3DDesign praznuje tudi svojo deseto obletnico, za ta poseben dogodek pa je podjetje najelo tudi ogromen prostor na Tokyo Auto Salonu 2016, ki je potekal prejšni vikend (15.-17.1.2016), kjer je razstavil dva bavarska primerka – eden izmed njih je BMW F82 M4. Športni coupe prejme cel kup aerodinamičnih dodatkov kot je karbonski podaljšek sprednjega odbijača, zadnji difuzor, nadstandardno velik zadnji spojler in druge manjše karbonske podrobnosti.

3ddesign-m4 (1)

S posebno metodo ustvarjena 2×2 prepletena karbonska vlakna so izjemno lahka in trpežna, kar pomeni zmanjšano težo vozila in posledično izboljšano zmogljivost – kar je pri takšnih vrhunskih športnikih zelo pomembna lastnost. Seveda je v posebno folijo ovit BMW M4 prejel tudi novo obutev: Anniversary 01 3DDesign – BBS 20-palčna platišča so na voljo v zlati ali Diamond Black barvi.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code