Kljub temu, da ste novi motorni različici 340i in 440i na voljo šele kratek čas, pa je AC Schnitzer že pripravil in ponudil nov sistem, ki bistveno spremeni zvok šestvaljnega motorja. Prisluhnite!

Kljub že sicer lepemu zvoku je AC Schnitzer poskrbel za celostno boljšo zvočno kuliso, ki s tem avtomobilu zagotovi bolj agresiven značaj. Nedavno so namreč objavili posnetek BMWja F31 340i Touring, ki je imel nameščene njihove nove dele in tako zveni veliko bolje kot pričakovano.

AC Schnitzerjevi poprodajni izdelki so v celoti izdelani iz nerjavečega jekla, na voljo pa so z različnimi športnimi izpušnimi sistemi in dušilnimi konfiguracijami. Poleg lepšega in privlačnejšega zvoka pa športni izpušni sistem zagotavlja tudi boljši zračni pretok in nekolikšno izboljšanje zmogljivosti. Zaradi spremembe pritiska AC Schnitzerjev izpušni sistem izboljša tudi odzivnost pedala za plin.

Nova modela 340i in 440i uporabljata novodoben 3,0-litrski šestvaljni B58 motor, ki v primerjavi s predhodnikom izboljšuje zmogljivost in zvok. Motor namreč razvije 326 konjskih moči in 450 Nm navora. Izboljšalo se je tudi pospeševanje, kar pri 340i Touring pomeni 5,1 sekunde do stotice.

Če vam to ne zadošča je seveda na voljo AC Schnitzerjeva nadgradnja, ki poskrbi za 380 konjskih moči in 540 Nm navora. Pospešek se izboljša še za dodatne 0,2 sekunde oz do 100 km/h pospeši v le 4,9 sekunde. Glede na že tako veliko moč marsikomu nadgradnja moči ne bo prva izbira, je pa zato možno izboljšati le zvok, kar je tudi cenovno ugodnejše, avtomobil pa postane pravi športnik. Kot je razvidno iz videoposnetka je izboljšava zvoko na voljo za vse tri različice serije 3 (limuzina, karavan in GT) in vse različice serije 4 (Coupe, Convertible in Gran Coupe).

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code