Predstavljamo vam posnetek, ki smo ga kar kakšen mesec nestrpno pričakovali. Ekipa Akrapovič je namreč posnela oglas za njihov najnovejši izpušni sistem za F82 M4.

[sam id=”14″ codes=”true”]

Dogajanje smo lahko spremljali v Sloveniji na dolenjskem, saj je bil snemam na dolenjskih cestah in Raceland dirkališču v Krškem. Avtomobil M4 so za snemanje in drift vragolije zaupali našemu najboljšemu drifterju Luku Marku Grošlju. Na avtomobilu je bil nameščen Slip-On izpušni sistem z opcijskim setom povezovalnih cevi Evolution in z izhodi iz ogljikovih vlaken. Na M4 je bil tudi Akrapovičev karbonski difuzor, več o njihovih izdelkih pa si lahko preberete TUKAJ.

akrapovic-prej-potem
Primerjava: Original izpušni sistem od F82 M4 in Akrapovičev izpušni sistem Slip-On pred montažo

Snemanje je trajalo več dni, posneto pa je bilo na več lokacijah v Nemčiji in v Sloveniji. Vse skupaj je potekalo brez zapletov, saj je bila ekipa vešča tovrstnega snemanja. Snemanje je namreč potekalo z isto snemalno ekipo, kot že pri videu o Akrapovičevem izpušnem sistemu za VW Golf GTI, video si lahko ogledate TUKAJ. Vozila znamke BMW so, kar se zamenjave izpušnega sistema tiče, med pogostejšimi, kar kaže tudi paleta produktov slovenskega proizvajalca, ki zajema kar precej produktov za vozila BMW, predvsem M, več si lahko preberete TUKAJ.

Iz Akrapoviča so nam zaupali, da v prihodnosti računajo na nadaljni razvoj izpušnih sistemov za BMW, predvsem pa seveda ciljajo na M družino vozil. Video je namenjen vsem, ki jih zanimajo izpušni sistemi Akrapovič, znamka Akrapovič in ljubiteljem avtomobilizma na splošno. Tudi tistim, ki so jim všeč kratke zgodbe, zato vas vabimo, da si ogledate spodnji posnetek.

Kot edini slovenski spletni medij pa objavljamo tudi: Akrapovič z BMW M4 snemal v Sloveniji – celoten video!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code