Avtomobil, ki je v Ženevi na stojnici podjetja Alpina požel največ zanimanja je bil vsekakor novi Alpina B7. Sedaj je podjetje pokazalo obsežno galerijo fotografij, ki zajame vse od detajlov pa do celostnega zunanjega izgleda. Uživajte v perfekciji admiralske cestne kraljice!

Fotogalerija prikazuje Alpinino izvedenko BMW serije 7, ki so jo pri Alpini poimenovali B7. B7 je dobil nekoliko spremenjen sprednji in zadnji odbijač, zračne reže integrirane v ledvičke in velike odprtine za zadosten pretok zraka, ki skrbi za ustrezno hlajenje, zmanjša zračni upor ter poskrbi za kar se da dobro lego na cesti.


Alpina B7 je na voljo v dveh barvnih odtenkih: kovinsko modrem ali kovinsko zelenem. Serijsko je avtomobil opremljen z 20-palčnimi platišči, opcijsko pa so na voljo še 21-palčna platišča. Poleg izjemnih platišč med serijsko opremo spada še Nappa usnje v potniški kabini, navigacijski, komunikacijski ter informacijsko-zabavni sistem, barvni Head-Up projektor, mehko zapiranje vrat ter še mnogi drugi dodatki.

BMW ALPINA B7 xDrive 2016 08 Press

Admiralsko prestižno cestno kraljico poganja 4,4-litrski TwinPower Turbo osemvaljnik. Slednji po Alpininem posegu razvije mogočnih 608 konjskih moči in 800 Nm navora, kar je razvidno tudi pri pospeševanju, saj luksuz na kolesih do 100 km/h potrebuje le 3,7 sekunde! To je hitreje od vseh BMW modelov M! Poleg izjemnega pospeška doseže tudi osupljivo najvišjo hitrost 311 km/h. Seveda je za izjemne rezultate zaslužen odličen motor ter impresiven štirikolesni pogon.

Uživajte ob ogledu lepotice!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code