Za nekatere lastnike BMW M3 je ohraniti serijski videz vozila vse kar si želijo. Za druge, pa je prefinjen poprodajni poudarek obvezen dodatek. Ta Alpine White BMW M3 predstavlja lastnosti slednjega lastnika in prinaša čist in prefinjen izgled. To omogoči tudi oblika HRE Wheels platišč in aerodinamične nadgraditve iz ogljikovih vlaken. For some owners, keeping the BMW M3 completely stock is the way to go. For others, a classy accentuating aftermarket touch is needed. This Alpine White BMW M3 represents the latter, brining a clean & classy touch. This comes in the form of HRE Wheels and carbon fiber aero upgrades installed.

Za nekatere lastnike BMW M3 je originalni, serijski izgled vozila vse kar si želijo. Spet za druge, pa to ni dovolj. Ta BMW M3 je odličen primerek slednjega. Je popolnoma čisto, čudovito vozilo agresivnega videza, za kar so zaslužni skrbno izbrani poprodajni deli. Predelava omenjenega BMW M3 je bila opravljena s strani popularnega predelovalnega podjetja TAG Motorsports, s sedežem v Kaliforniji. Vozilo so opremili s setom HRE RC100 poprodajnih platišč, mu znižali vzmetenje in dodali prtljažni spojler izdelan iz ogljikovih vlaken, kot tudi nov zadnji difuzor prav tako izdelan iz lahkega a močnega materiala. Vse to je zaslužno za popolnoma čist in prestižen zunanji izgled.

HRE Wheels so s pomočjo njihove “Motorsport Collection” serije športnih platišč izdelanih po meri in oblikovanih specifično za naporen teren današnjih dirkališč in dnevov namenjenih dirkanju. Tu se pokaže izjemna pomembnost dodane trdnosti in lahkotne izdelave. Prirejeni za maksimalno zmogljivost, so HRE športna platišča primerna tudi za serijska vozila in omogočajo ves stil in zmogljivost, ki jo pričakujete od HRE kovanih platišč. Oblika RC100 platišč spominja na nekatere sodobne oblike originalnih BMW platišč, kar nudi lastniku unikaten serijski izgled koles.

Alpine White BMW M3 with HRE RC100 Custom Wheels

Ta BMW M3 je opremljen s platišči dimenzij 20×8.5 spredaj in 20×10 zadaj. Z zaključnim brušenjem aluminijastih platišč tudi izgledajo odlično. S pomočjo seta nižjega vzmetenja, M3 sedi lepo in nizko, kar primore k agresivni drži in videzu. Za večino, je čista izdelava kot je ta pravi način za vozilo kot je BMW M3. Zapolni predelovalno željo lastnika, a ob tem ohrani dokaj čist in eleganten zunanji videz. Celotna medijska galerija slik predelave je na voljo spodaj.

Vir: HRE Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code