Danes je za BMW M4 na voljo veliko aerodinamičnih paketov, podjetje KINETIK pa je zanj pripravilo nekaj res posebnega, saj daje prestižnemu športniku fenomenalen aerodinamičen dodatek. Njihov nedavno predstavljeni Widebody BMW M4 aerodinamični program doda zanimiv pridih, izjemna KINETIK platišča pa se k celotnemu izgledu podajo presenetljivo lepo.

Na svetu verjetno ni nobenega vozila, ki bi dobilo toliko vizualnih nadgradenj kot BMW M3 in BMW M4. Slednji le nadaljuje uspeh predhodnega kupeja BMW E92 M3 in povzema njegov edinstven izgled, ter široko in agresivno postavo, ki jo vsi občudujemo. Precej podjetij ponuja razširitvene pakete za BMW M4, med bolj znane se uvrščajo Vorsteiner, PRIOR Design, Liberty Walk in drugi. Sedaj pa je na trgu novo ime. KINETIK še ni zelo znano ime v svetu poprodajnih dodatkov, a ponujajo zelo zanimive elemente, ki bodo prepričali tudi zahtevnejše stranke.

KINETIK je nov igralec v svetu poprodajne aerodinamike, ljudje, ki za podjetje delajo, pa so v tem poslu že dolga leta. Leta 2008 so skupaj z OSSdesign razvili prvi povsem prilagojen razširitveni paket za BMW E92 M3, ki so ga poimenovali Project Titan. Sledila sta še dva paketa za BMW F10 550i in Audi RS5. Tako so se spoznali z delom in s tem se je vse skupaj tudi začelo. Njihova prihodnost v teh vodah je vedno bolj svetla in jasna.

Alpine White Widebody BMW M4 With Red Wheels

“Naš cilj je bil doseči najboljši vizualni rezultat za vsakega lastnika vozila. Želeli smo zagotoviti agresivni minimalizem, poudariti originalni izgled s čim manj poseganja v vozilo. S takšno idejo smo se podali na delo in ustvarili umetnini.” – KINETIC

Razširitveni paket KINETIC za BMW M4 vsebuje sprednji spojler, razširjene sprednje koloteke, stranske pragove, razširjene zadnje koloteke, razširjen zadnji odbijač in zadnji spojler, prav vse pa vsebuje rdeče detajle. Paket je agresiven, a vendar ne vsebuje veliko ostrih linij, kar poskrbi za izredno lepe linije in športno eleganco. Poleg vsega naštetega je KINETIC za BMW M4 priskrbel tudi platišča, ki se fenomenalno podajo k celotnemu končnemu izdelku.

Alpine White Widebody BMW M4 With Red Wheels

Platišča je priskrbelo podjetje KINETIC, izdelalo pa jih je odlično podjetje Vossen. Vossen namreč omogoča, da večje stranke lahko dizajnirajo platišča po svojem okusu, pri čemer jim oni pomagajo in svetujejo. KINETIC in Vossen so tako v sodelovanju izdelali ta čudovita platišča. Platišča, uporabljena na tem primerku se imenujejo KV1 in uporabljajo čudovito Candy Red barvo.

Lastnik takšnega vozila bo vsekakor izstopal in ne bo ostal neopažen. Vozilo si oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code