Le nekaj mesecev po začetku prodaje sta si BMW M3 in M4 prislužila naziv “Auto Bild Sports Car of the Year”. Vozili sta bili izbrani po glasovanju bralcev, M3 v segmentu “Serial Production Sedan Models” z več kot 30 odstotki glasov. M4 Coupe pa je slavil zmago v segmentu “Serial Production Coupe Models”, kjer je […]

Le nekaj mesecev po začetku prodaje sta si BMW M3 in M4 prislužila naziv “Auto Bild Sports Car of the Year”. Vozili sta bili izbrani po glasovanju bralcev, M3 v segmentu “Serial Production Sedan Models” z več kot 30 odstotki glasov. M4 Coupe pa je slavil zmago v segmentu “Serial Production Coupe Models”, kjer je prejel slabih 17 odstotkov glasov.

autobild.m4

Z izbranimi glasovi so bralci Auto Bild Sportscars odločno izpostavili nova M modela, ki postavljata nove standarde v svojem razredu. “Auto Bild Sportscars” spada v Auto Bild Group, največjo revijo o avtomobilizmu v Evropi. Bralci so lahko glasovali preko spleta na “Autobild.de” in so izbirali med 143 vozili v 17 kategorijah. “Auto Bild Sports Car of the Year” nazivi so bili podeljeni že trinajstič zapored, letošnje leto je dogodek potekal na Essen Motor Show 2014 v sklopu večera “Race Night”.

autobild-m3

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code