Če ste tak tip BMW kupca, ki bi si želel lastiti popolnoma individualiziranega BMW serije 7, se vam splača ogledati spodnji primerek. Modri lepotec je trenutno razstavljen v salonu Abu Dhabi Motors.

BMW 750Li je opremljen s 3D Design po meri narejenim sprednjim odbijačem, črnimi “ledvičkami”, pokrovi stranskih ogledal, narejenih iz ogljikovih vlaken, ter Alpininim zadnjim spojlerjem. Za nameček je “potopljen” v čudovit odtenek modre barve, tj. Avis Blue modre, ki jo lahko najdemo v  katalogu BMW Individual. Kratek pogled v notranjost: paleta materialov ponuja širok razpon, vse od lesa, usnja pa do ogljikovih vlaken. Dotični avtomobil v sebi združuje rdeče usnje na sedžih, vratnih ploščah, središčni konzoli ter spodnji nadzorni plošči.

Čeprav ne gre za “paradno” različico, je ta BMW 750Li vse prej kot počasen. V8 motor proizvede 445 konjskih moči ter 650 Nm navora, do stotice pa prihiti v zgolj 4,5 sekunde. To pomeni, da je hitrejši od prve generacije Audija R8. Ob tem dejstvu se zamislimo, ali je prav zares potrebno poseči po 760Li, kajne?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code