Ne štejemo več koliko čudovitih olepšav športnega modela M4 smo videli na trgu od uradne predstavitve vozila. A prav ta, današnja, je po našem mnenju ena najlepših!

Zdi se, da je trg že prenasičen z modeli M4 in njegovimi raznolikimi olepšavami, a prav ta možnost raznolikosti je izjemno dobrodošla, saj tako M4 ni le običajen primerek na cestah. Večina lastnikov si želi s svojim športnim vozilom tako ali drugače izstopati in rešitev za to je sprva seveda vizualne narave. Mimoidoči bodo vozilo sprva opazili prav od zunaj in v tem ključnem trenutku lahko osvoji njihovo zanimanje.

Lastnik tega primerka nase oz. na svoje vozilo prav gotovo pritegne veliko pogledov, saj je svojega Bavarca nedavno oblepil z zelo posebno barvo folije – Rose Gold. Z zanimivim bleskom poleg čudovite barve M4 izstopa še bolj, na srečo pa odsevna folija tudi ni preveč vpadljiva in pretirano kičasta, kot znajo za to poskrbeti nekateri lastniki. Barva karoserije prav lepo združuje lep odtenek, na katerem si opazovalec lahko spočije oči, bleščeči efekt pa v močnem soncu zagotovi vpadljivost.

bmw-f82-m4-rose-gold (10)

Seveda pa se morajo k takšni posebni barvi priležejo posebna platišča. Lastnik je zato izbral kontrastno črna platišča Velos S 10 velikosti 20×10 spredaj in 20×11 zadaj.

Med druge modifikacije spadajo še odtočne cevi Eisenmann, sprednji podaljšek spojlerja, KW vzmetenje ter nekaj drugih dodatkov kot je naprimer spojler na prtljažnih vratih.

Žal ni znano, če se je vozilu spremenila tudi moč, a M4 že v osnovi ponuja dovolj moči, ki jo razvije 3,0 litre velik vrstni šestvaljni motor z dvema turbinama. Na zadnji kolesi se namreč prenaša kar 431 konjskih moči in 550 Nm navora, kar mu omogoča pospešek do 100 km/h v 4,1 sekunde.

Zlata puščica s kontrastno črnimi platišči je tako po našem mnenju ena lepših olepšav tega popularnega bavarskega razgrajača.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code