“Ko odprem vrata svoje garaže vstopim v svoj drugi dom, k svoji družini v prostor sreče.”- Daniel Falkenberg V obdobju tridesetih let je bilo na voljo šest generacij BMW serije 3 z začetkom v sredini sedemdesetih let. Otvoritev je takrat naredil novi E21 model, trenutno najnovejši pa je F30. Vsi modeli so bili v svojih letih proizvodnje vedno […]

“Ko odprem vrata svoje garaže vstopim v svoj drugi dom, k svoji družini v prostor sreče.”- Daniel Falkenberg

V obdobju tridesetih let je bilo na voljo šest generacij BMW serije 3 z začetkom v sredini sedemdesetih let. Otvoritev je takrat naredil novi E21 model, trenutno najnovejši pa je F30. Vsi modeli so bili v svojih letih proizvodnje vedno na vrhu prodajnih lestvic.

Nemec Daniel Falkenberg je svojo zbirko BMW serije 3 pričel že pri sedemnajstih letih, njegove sanje pa so se pričele že pri desetih. Že takrat si je želel imeti svojega BMW, zato je kasneje kot najstnik kupil prvega 325i, za katerega je na vožnjo moral počakati do opravljenega vozniškega izpita. Zbirka se je od takrat naprej samo še večala. Danes ima eno izmed največjih privatnih zbirk serije 3 na svetu. V svoji garaži ima skrbno parkiranih 10 primerkov različnih izvedb vključno z E46 Touring, E30 Coupe, E30 Sedanom in novejšimi E90 ter F30.
Sam pravi, da v seriji 3 uživa zaradi preproste elegance in lepih linij, omeniti ne pozabi tudi užitka v vožnji in športnosti vseh.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code