BMW je naznanil, da bo na trgu uporabil nov logotip v črno-belem odtenku, ki bo promoviral in se prodajal na bolj ekskluzivnih modelih, ki so v ponudbi.

Namesto, da bi BMW uporabil tipično BMW značko v črni barvi pri vseh svojih modelih se je podjetje odločilo, da bo poenostavljeno črno-belo značko s podnapisom “Bayerische Motoren Werke” uporabilo le pri bolj ekskluzivnih in posebnih modelih. Črno-bel logo bo prav tako uporabljen pri najbolj premium vozilih v ponudbi.

BMW še ni točno naznanil kateri modeli bodo deležni novega logotipa, a zagotovo bodo le-tega deležni nova serija 7, prihajajoča serija 8 in hibridni športnik BMW i8. Modeli prihodnosti kot je BMW X7 bodo prav tako spadali med ekskluzivne predstavnike premium BMW ponudbe.

Med vsemi modeli je seveda največ zanimanja prav pri prihajajoči BMW seriji 8, ki bo po mnogih letih ponovno ugledala luč sveta in tako vznemirjala ljubitelje predhodne serije 8. BMW je nedavno že prikazal konceptno vozilo serije 8, ljudem pa so pokazali celo prototip v kamuflažo odetega športnika BMW M8. Kot serija 6, ki jo nova osmica nadomešča pa bo seveda serija 8 na voljo tudi v karoserijski različici Cabrio in Gran Coupe.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code