BMW navdušenci že kar nekaj časa pričakujejo še bolj zmogljivo Competition različico malega športnika M2, ki bo kot kaže po zadnjih govoricah predstavljen šele Aprila.

V tem letu pričakujemo vrsto novih zanimivih vozil (in različnih različic obstoječih modelov), a najprej pričakujemo prav BMW M2 različice Competition, ki naj bi bila po zadnjih govoricah predstavljena letos aprilaCompetition različica naj bi predstavljala še bolj izrazito športnost, pod motornim pokrovom pa predstavljala nekoliko ”oslabljeno” različico 3,0-litrskega vrstnega šestvaljnega motorja, ki ga sicer najdemo v večjem M3 oziroma M4, razvil pa naj bi več kot 400 konjskih moči. Seveda pa pričakujemo tudi izboljšan zavorni sistem, vzmetenje in elemente podvozja nasploh, ki bodo zadostovale prirastku moči. Vse to naj bi zagotovilo, da bo M2 Competition zadostoval tudi najbolj zagretim BMW navdušencem, ki si želijo pravega športnika. Pričakujemo tudi nove barve zunanjosti, kot je recimo Hockenheim Silver in Sunset Orange. Te dve barvi bosta na voljo ob že znanih Alpine White, Sapphire Black, Mineral Grey in Long Beach.

BMWBLOG-Renderings-BMW-M2-Competition (11)

Druge govorice govorijo, da naj bi BMW s proizvodnjo M2 Competition začel v juliju, a če bo predstavljen aprila, ga še ne bomo videli na ženevskem avto salonu, ki bo potekal v začetku marca. Tako ga lahko pričakujemo na avtosalonu v Pekingu, ki se običajno začenja pozno v aprilu ali pa septembra v Parizu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code