Lastnik M3 Coupeja je izzval poljsko policijo in dokazal, da ni vsak lov uspešen za može v modrem. Medtem, ko večina od nas raje vozi po ulicah ponoči, ko ni nikogar okoli (in se izogibamo policajem), imajo drugi bolj bizarnen hobi, ki vključuje precejšno dozo adrenalina.

Posnetek objavljen spodaj prikazuje voznika prejšnje generacije BMW M3, ki zbada in draži policaje s kurjenjem gum in rezultat je precej presenetljiv in vzpodbuden za voznika, ki bo to spet zagotovo storil ob naslednji priložnosti.

BMW M3 je bil v proizvodnji od svoje prve generacije že od leta 1985. Četrta generacija modela, ki jo vidimo v posnetku, je bila predstavljena že leta 2007 v avtomobilskem salonu v Ženevi, proizvodnja pa se je pričela kasneje isto leto. Limuzina je znana pod kodnim imenom E90, E92 coupe in cabrio E93, vsi pa so moč pridobivali iz istega 4,0-litrskega V8, ki omogoči Coupeju, da pospeši od 0 do 100 km/h v samo 4,6 sekunde z avtomatskim menjalnikom, in v 4,8 sekunde z ročnim menjalnikom, preden doseže elektronsko omejeno najvišjo hitrost 250 km/h.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code