Oktobrski dnevi so s seboj prinesli jesen, toda prvi petek meseca ni bil prav hladen. Toplo sonce nas je grelo, ko smo imeli čast se na sovoznikovem sedežu zapeljati z najbolj zaželjenim avtomobilom leta.

O katerem mislite, da govorimo? O novem BMW M3 seveda! Novinarski kolegi iz Financ so imeli avtomobil na testu in seveda smo se jim z veseljem pridružili in skupaj naredili tudi nekaj fotografij.

V takšnem vozilu se res počutiš priviligiranega. Pa ne zaradi izstopajočega izgleda, sploh ne. Dejansko, verjeli ali ne, M3 ne oddaja pretirano agresivnega videza, vsaj od strani ne. Morda to velja le za izvedbo v Mineral Grey barvi, ki že sama po sebi nekoliko zakamuflira dinamične poteze. Njegov športni karakter bolj do izraza pride od spredaj, kjer ni mogoče spregledati odbijača in izstopajočega pokrova motorja. Tudi njegov zadek je razpoznaven, štiri izpušne cevi so jasno naznanilo, da to ni navadna limuzina serije 3.

M3-zadek

Priviligiranost pa se občuti predvsem v notranjosti; izstopajoči (in vsaj meni do sedaj najlepši) športni sedeži iz rdečega Merino usnja, dodatki na armaturni plošči iz karbonskih vlaken in rdeči šivi, ki elegantno povezujejo usnjene dele skupaj delujejo v popolnem ravnovesju, da naredijo na uporabnika kar se da najboljši vtis. Dejansko so pri BMW M ustvarili vozilo, ki ga človek lahko brezskrbno uporabi kot navadno limuzino za vsakdanja opravila, za bolj dinamično vožnjo pa postane prava pošast, ki s svojim hrumečim zvokom zbudi pozornost mimoidočih. M3 torej res je “Ultimate Driving Machine”.

PA030630

Prvič je bil F80 M3 opažen v Ljubljani osemnajstega septembra, fotografije iz parkirišča si lahko ogledate TUKAJ. V čast nam je bilo mojstrovino pogledati tudi bolj od blizu, rezultat fotografiranja pa si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Obširni članek si pa lahko preberete na Avto Finance. Vabljeni!

 

 

Fotograf: Miloš Milač

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code