Nekoliko manj poznano podjetje PSM Dynamic prihaja iz ZDA, z uporabo karbonskih komponent pa nadarjena ekipa ustvari tudi projekt, osnovan na Mineral Gray BMW M3.

Ime podjetja PSM, oziroma Perry Seng Motorsports predstavlja zgodbo o dveh ustanoviteljih Perry Yem in Seng Thai, ki imata, vsaj po mojem mnenju, izjemen občutek za estetiko in dobro izvajata nekakšen minimalistični slog. Južna Kalifornija je dom podjetja, njihova specializacija pa so aerodinamične komponente, ki jim pravijo kar “dinamični cestni oklep”.

Mineralno siv M3 na sebi poleg aerodinamičnega paketa PSM, uporablja tudi VF Engineering Hex Stage 2 z posodobitvijo krmilne enote, BMW Performance sedeže, GTS volanski obroč, Eventuri dovod zraka in Akrapovičev Evolution izpušni sistem. Kar se tiče obutve, je slednja posodobljena kjer se le da: nove Brembo GT Type III zavore poskrbijo za boljšo vzdržljivost pri zahtevnejših podvigih,, KW Clubsport 2-Way prilagodljivo vzmetenje omogoča vožnjo z neštetimi prilagoditvami, KW pa zagotavlja, da omenjeno vzmetenje lahko vzdrži tudi najbolj zahtevna dirkališča – kot je Nürburgring Nordschleife. Za piko na i odličnih voznih lastnosti ima M3 obuta tudi BBS FI-R 19 -palčna platišča, obdana z 285/35/19 in 305/30/20 Sport Cup 2 pnevmatikami.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code