Pred kratkim predstavljena nova generacija BMW X6 M je dobila novo podobo. Pod roke je X6 M namreč dobil računalniški oblikovalec X-Tomi Design, ki je športnega terenca spremenil v kabriolet. Bolgarski umetnik je uporabil eno izmed fotografij “press releasa” X5 M in X6 M in SUV je kmalu dobil le dvoje vrat, ostal pa je […]

Pred kratkim predstavljena nova generacija BMW X6 M je dobila novo podobo. Pod roke je X6 M namreč dobil računalniški oblikovalec X-Tomi Design, ki je športnega terenca spremenil v kabriolet. Bolgarski umetnik je uporabil eno izmed fotografij “press releasa” X5 M in X6 M in SUV je kmalu dobil le dvoje vrat, ostal pa je tudi brez strehe. Ideja ostaja le na papirju, saj takšna vozila ne gredo v prodajo, kar so dokazali že nesrečneži na Japonskem pri Nissan Murano CrossCabriolet-u. X-Tomi je do sedaj že obdeloval terensko šestico, slabih 5 mesecev nazaj je namreč že upodobil prihajajoči X6 M, če je kaj podoben originalnemu izdelku si poglejte TUKAJ.

x-tomi-design-x6-m-cabrio
Nova generacija X6 M s kodnim imenom F86 uporablja 4,4-litrski M TwinPower Turbo V8, ki zagotavlja večjo moč in navor od svojega predhodnjika. Motor proizvede 575 konjskih moči in 750 Nm navora, ki se jih lahko uživa v izjemno širokem pasu vrtljajev – od 2,200 do 5,000. Razvoj izredne moč M turbo motorja omogoča novemu BMW X6 M, da do stotice pridrvi v 4,2 sekunde. Največja hitrost pa je elektronsko omejena na 250 km/h. Več o novem X6 M (in X5 M) si lahko preberete TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code