Vsem so verjetno dobro znani umetniški avtomobili, na katerih si umetniki dajo duška in iz lepih vozil naredijo bolj ali manj posrečene izdelke. No, pri ustvarjanju na čudovitem BMW i8 se je umetniku nekoliko posrečilo, saj se nam ta primerek vsekakor ne zdi lep.

Nesrečna primerka vozil BMW i3 in i8 je v svoje roke dobilo podjetje Garage Italia Customs, umetnik, ki stoji za to umetnino pa je dizajner Lapo Elkann, direktor podjetja.

To-isto podjetje je v preteklosti ob obeležitvi 50. obletnice znamke BMW v Italiji že poslikalo BMW i8, le da je bil takrat končni izdelek bolj mikaven. Iz stvaritev podjetja je razvidno, da oblikovalci zelo radi uporabljajo svetle in zelo mešane barve.

bmw-i3-i8-Garage-Italia-Customs (6)

Elkann je iz i8 naredil nekaj posebnega. Rezultati so vse prej kot običajni, saj avtomobil obdajajo raznoliki in netipični vzorci, svetle barve, sekajoče linije in ostri kontrasti. Garage Italia Customs je prilagodila celo notranjost, da se v barvi usnja, alkantare in drugih materialov ujema z zunanjostjo.

Njihova upodobitev modela i8 in i3 bo razstavljena na salonu vozil v Milanu na razstavnem prostoru UniCredit Pavilion. Ista BMW i8 in i3 bosta nato premeščena na umetniški festival v New York.

bmw-i3-i8-Garage-Italia-Customs (18)

Če ne morete na lokacijo, da bi to posebno spako ogledali v živo, pa si ga oglejte v spodnji galeriji.

Je to ena najbolj posebnih i8 spak na trgu?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code