Poglejte izdelke, ki jih pojmujemo kot i-izvedbo nove BMW Lifestyle kolekcije: BMW i kolekcija. Za dodatke je značilna jasna oblika in odgovorna uporaba materialov.
BMW i kolekcija jemlje navdih iz koncepta BMW i linije. Kar je uporabno za vozila, je uporabno tudi za lifestyle izdelke – solarni polnilec, urbana velika nakupovalna torba ali torba za prenosni računalnik: vsi ti izdelki so hkrati vizionarski in okolju prijazni, urbani in premijski, vsakdanji in elegantni.

 

Materiali: trajnostni in moderni

Usnje, pridobljeno iz oljčnih listov in filcu podoben material, narejen iz recikliranega PET materiala – to sta zanimiva materiala, iz katerih je narejena BMW i urbana velika nakupovalna torba (Urban Mega Shopper). Omenjena torba ima modre ročaje, ki so prav tako narejeni iz recikliranega PET materiala in nosi prepoznavno značilnost BMW i. Prostornem osrednjem delu torbe se prilega ujemajoča BMW i torba za prenosni računalnik (Laptop Bag), čigar močan zaščitni ovitek varuje računalnik med prenašanjem. V enem od manjših predelov torbe je možno shraniti BMW i kemični svinčnik (Ballpoint Pen), pisalni pripomoček, ki so ga razvijalci BMW i kolekcije naredili okolju prijaznega, tako kot tudi BMW i notesnik (Notebook). Le-ta ima dvoslojni ovitek, narejen iz filcu podobnega recikliranega materiala, ki se lahko enostavno spreminja z uporabo notranjih zank.

 

Uporabite jo: vsakodnevno, kjerkoli.

BMW i solarni polnilec (Solar Charger) omogoča polnjenje, shranjevanje in oddajanje energije. Ta solarna naprava v obliki BMW i logotipa je zelo kompaktna, hkrati pa ima veliko polnilno površino in v sebi skriva integrirano polnilno baterijo. Na voljo v kompletu s polnilnim kablom, ki ima razpon različnih rež za polnjenje, ki omogočajo polnjenje mobilnih naprav in MP3 predvajalnikov brez obremenjevanja drugih virov. Če občasno potrebujete hitrejše polnjenje, USB priključek omogoča zalaganje baterije z energijo brez svetlobnega vira – recimo preko prenosnega računalnika. BMW i USB priključek (Stick) pomaga prenašati podatke v gibanju in nudi 16 gigabajtov spomina, odetega v aluminijasto mat barvo, ki predstavlja ‘električno moder’ BMW i logotip. Zahvaljujoč integriranemu obroču ga je možno varnostno pripeti BMW i vrvici (Lanyardu) in ga tako imeti vselej pri roki. Vrvica je narejena iz modrih trakcev iz recikliranega PET materiala in usnja, pridobljenega iz rastlin. Če ne želite imeti ključev na vrvici, vam BMW i edicija ponuja BMW i obesek za ključe (Keyfob).

BMW i kolekcija je na voljo pri pooblaščenih trgovcih in servisnih partnerjih BMW po Sloveniji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code