BMW i8 ponuja prefinjen futuristični izgled. V kombinaciji bencinskega ter dveh električnih motorjev omogoča tudi dovolj moči in vozne dinamike. Ta BMW i8 pa je opremljen s celotnim aerodinamičnim paketom in poprodajnimi platišči, ki so jih izdelali pri Vorsteiner predelovalnem podjetju.

BMW i8 ponuja mogočno kombinacijo dveh motorjev, ki poganjata vsa štiri kolesa. Učinkovit TwinPower turbo 3-cilindrski bencinski motor in inovativni električni pogon delujeta v sodelovanju za neprekinjeno pospeševanje s skupno močjo 362 konjskih moči in 570 Nm navora. Kljub neulovljivi športni zmogljivosti med hibridi, omogoči tudi izjemno ekonomičnost porabe goriva s 3.1l/100km porabe. To je veliko manj kot konvencionalni športni avtomobili s podobno zmogljivostjo. Za ta primerek i8 pa futuristični izgled, ekonomičnost porabe in zmogljivost niso bili dovolj, zato se je lastnik odločil za lep poprodajni dodatek.

BMW i8 Showcasing Vorsteiner Aero And Wheels 14

Posledično je opremljen s celotnim aerodinamičnim paketom Vorsteiner VR-E in njihovimi lahkimi vodno-kovanimi platišči. Vorsteiner aero paket vsebuje spredaj dodani spojler, zadnji difuzor in zadnji “ducktail” spojler. Njihovi sestavni deli so izdelani iz pred-ojačanih ogljikovih vlaken, kar jim omogoči lahkotnost, aerodinamično uporabnost in trdnost. Te deli dodajo tudi agresiven izgled futurističnim linijam i8, kar ustvari nezamenljivo zunanjo privlačnost. Ob združitvi lahkotnih, uporabnih delov z Vorsteiner V-FF 103 vodno-kovanimi platišči, nastane zelo razburljiv projekt. Celotno galerijo slik si lahko ogledate spodaj:

Vir: Vorsteiner

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code