Divizija BMW M je bila zadnje čase precej zabavna, saj je objavljala videoposnetke svojih vozil v različnih zabavnih situacijah. Tokrat se v nerodni situaciji znajde voznik prenovljenega BMW M4...

Najnovejši videoposnetek se imenuje “nelagodje na prehodu za pešce” in deluje še bolj zabavna kot tista, z očetom pred osnovno šolo, kjer se nekoliko pošali s svojim sinom. Vsakič ko je sin želel odpreti vrata vozila je oče otročje speljal in ga pustil za seboj.

Temu je sledila reklama kjer je glavno vlogo igral BMW M4 GTS, ki je bil nekoliko neudoben za ubogo taščo, ki je dobila prevoz ravno med vožnjo na dirkališču in nedeljskim kosilom.

Tokrat se BMW M osredotoča na nizko lego svojih vozil in na dejstvo, da je sedenje v BMW M vozilu pred semaforjem lahko celo stresno. Mladenič na posnetku se namreč ustavi pred prehodom za pešce in iz svoje perspektive ogleduje mimoidoče. Zagleda se v privlačno elegantno postavo nato pa…presenečenje!

Bistvo nizke lege BMW M vozil pa je predvsem boljša kontrola nad vozilom pri visokih hitrostih. Lastniki BMW M vozil, pazite koga ali kaj opazujete iz svoje perspektive, naj vas kaj po nepotrebnem ne preseneti, kot mladeniča v spodnjem posnetku.

https://www.youtube.com/watch?v=6pTKbr3JZEw

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code