Pri BMW črka M označuje prisotnost visoke zmogljivosti in posebno znamko športne privlačnosti. Sedaj je dodatna oprema BMW M Performance na voljo tudi za BMW serije 2 Cabrio, s katero stilistične in tehnične dopolnitve ponesejo užitek športne vožnje na višji nivo.

Več dinamike je vidne predvsem na zunanjosti, kabriolet je pridobil bolj športen videz z zadnjim difuzorjem, karbonskimi stranskimi ogledali, stranskimi črtami in seveda, večjimi 19-palčnimi 405 M in 624 M platišči. Karbonska vlakna boste našli povsod, kjer je to možno: v notranjosti je z njimi lahko obdana prestavna ročica, ročna zavorna, podrobnosti na armaturni plošči in volanskem obroču.

Najpomembnejša pa je seveda nadgradnja zmogljivosti. BMW M Performance Power Kit dvojki doprinese nekaj več konjičkov. Pri 220d se zmogljivost poveča za 14 konjskih moči, torej iz 190 KM na 204 KM. To pa je dovolj, da čas, ki ga kabriolet potrebuje do stotice, zmanjša za 0,3 sekunde. Morda dvojka brez strehe trenutno ni najboljša izbira za mrzle, mokre, zimske dni, poleti pa se je nihče ne bi branil, kajne?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code