M zavorni sistem vam zagotavlja brezmejno udobje vožnje v vsaki situaciji. Le en pritisk na zavorni pedal in visokozmogljive zavore se že odzovejo z izjemno natančnostjo... problem nastane predvsem pri ceni. Ne skrbite več, za vas imamo rešitev!

Vstopili smo v svet eBaya in kmalu ugotovili, da se tam najde prav vse. Če vas v garaži ne čaka kakšen E46, E90, F80 M3 ali kaj podobnega z M pedigrejem, potem verjetno na vašem avtu nimate BMW M zavornega sistema. Če si vseeno želite privlačne zavorne čeljusti, jih lahko na spletu dobite za manj kot dvesto evrov. Predobro, da bi bilo res kajne? In še kako bi imeli prav, za ta denar namreč ne dobite diskov… niti zavornih čeljusti.

dd

Vse kar dobite za ta denar je pokrov, ki se namesti na obstoječe zavorne čeljusti in jih prekrije. Prva stvar, ki nam pade na pamet je varnost, vendar prodajalec zagotavlja povsem varno uporabo. Vseeno takšne nenavadne spremembe kar kličejo po kakšnem nesrečnem dogodku: pokrov se iztakne in zablokira kolo ali kaj podobnega. Dobra stran takšnih “zavornih čeljusti” je tudi varčevanje pri mehaniku, saj za namestitev ne potrebujete ničesar drugega kot svoj par rok.

za v clanek-zavorne-celjusti

Čeljusti izrežete na velikost, ki ustreza vašemu vozilu, jih pričvrstite z nekakšnim lepilom in že imate tudi vi visoko zmogljiv zavorni sistem. Očitno prodajalec ni razmišljal veliko o dejstvu, da ob namestitvi večjih pokrovov, slednje verjetno zelo težko spravimo v standardna platišča…

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code