Prikaži kategorije
Domov / Modeli / M Performance / BMW M135i F20 “M Performance Special Edition”
BMW M135i -Abu Dhabi-Special-Edition (1)

BMW M135i F20 “M Performance Special Edition”


BMW Abu Dhabi pripravi ekskluzivno različico M135i pod imenom “Performance Special Edition”.

M135i izstopa s svojim športnim izgledom rdečih in oranžnih detajlov na Mineral Grey kovinski barvi in vzorcem šahovnice čez cel sredinski del vozila. Dodana so tudi stranska ogledala iz karbonskih vlaken, v notranjosti pa najdemo M Performance volanski obroč, pedala in prestavno ročico.

Če ne vklučujemo teže, ki znaša približno 1,5 tone, se BMW M135i premika precej agilno. Tisti, ki obožujejo moč in driftanje bodo v tem kompaktnem razredu imeli malo konkurenčne izbire, izbirali pa bodo lahko med xDrive pogonom ali pogonom na zadnjo os.

S 320 konji pod pokrovom 3,0-litrskega 6-valjnega motorja je to trenutno najmočnejša verzija serije 1 in odvisno od menjalnika doseže hitrost 100 hm/h v 4.7-5.1 sekunde, najvišja hitrost je elektronsko omejena na 250 km/h.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×