V zadnjem času je opaziti vedno več zanimivih stvaritev že tako privlačnih M modelov. Tokratni primerek pa s svojo ekstravagantno barvno kombinacijo še posebej izstopa.

Za izpeljavo slednjega projekta je bil uporabljen F80 BMW M3, ki že v originalu na sebi nosi Mineral White barvni odtenek. Največja in tudi edina sprememba pa so zamenjana originalna platišča za izredno zanimiv, povsem nov set 19″ platišč MS03 podjetja Klassen v odtenku Atlantic Blue. Težko je verjeti, kako drastično lahko sprememba le-teh vpliva na izgled že tako čudovitega avtomobila. Zadnjo trditev lahko še dodatno podpreta primerka iz bližnje preteklosti, kjer se je M3 znašel v vojaško zeleni in v impresivni rumeno-sivi barvni kombinaciji.

bmw_m3_klassen_wheels_03

Do stotice ga v le 4,1 sekunde še vedno popelje močan 3,0-litrski vrstni šestvaljnik, ki premore 431 konjskih moči in 550 Nm navora, kar so za petvratno limuzino odlične številke. Za pravo adrenalinsko izkušnjo se je potrebno s takim mogotcem zapeljati in pospeške občutiti na lastni koži.

Žal pa so vozila oddelka M na voljo zelo malokrat, zato zaenkrat le uživajmo ob ogledu galerije zanimive umetnine.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code