BMW M3 CS se je dobro odrezal na slovitem Nurburgringu, saj je s časom 7 minut in 38 sekund, le sekundo počasneje od brutalnega M4 GTS.

BMW je nedolgo tega predstavil novo, močnejšo različico svojega športnika M3, ki sedaj vozniku ponuja kar 460 konjskih moči. M3 CS bo sicer omejena, posebna izdaja avtomobila, narejena v le 1.200 primerkih, zahvaljujoč množici karbonskih dodatkov pa ne bo le močnejša od standardnega M3, ampak tudi lažja. Tako sedaj pospešek do stotice znaša 3,9 sekunde, elektronska blokada končne hitrosti, pa se je premaknila na 280 kilometrov na uro.

Glede na te številke bi torej pričakovali da je BMW M3 CS res hiter avtomobil in imeli bi prav. Okoli slavnega zelenega pekla je najnovejši M model namreč postavil impresiven čas 7 minut in 38 sekund, kar je le sekundo počasneje od brutalnega M4 GTS, na žalost pa ni uspel premagati italijanske Qiulie Quadrifoglio, za katero je M3 CS zaostal za kar 6 sekund. Alfa je imela nameščene pnevmatike Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico, medtem ko je M3 Cs uporabljal tovarniške Michelin Pilot Sport Cup 2 pnevmatike.
Še vedno izjemno dober dosežek BMW M limuzino, saj je s tem časom hitrejši od Ferrari 430 Scuderia, Bugatti Veyron 14.4, Mercedes Benz SLR in prejšnje generacije Forda GT. Bravo M oddelek!
2019 BMW M3 CS - world premiere (10)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code