Že res, da vam bo M3 tudi v manj opaznih barvah zagotavljal veliko število pogledov mimoidočih, a ta primerek jih bo še nekajkrat toliko! Nam je všeč, pa vam?

e so vam povšeči izdelki M divizije znamke BMW, prav tako pa vam je všeč ”kričeče” zelena barva, bo tale primerek BMW M3 kot nalašč za vas!

BMWBLOG-bmw-abu-dhabi-m3-java-green-1 (2)

Omenjeni primerek se trenutno nahaja v BMW salonu v Abu Dhabi, razganja ga od M Performance delov, na njem namreč najdemo popoln komplet odbijačev, zadnji ”spojler” iz ogljikovih vlaken, športni izpušni sistem in M Performance pragove.

BMWBLOG-bmw-abu-dhabi-m3-java-green-1 (6)

Ponaša se tudi z več krakimi 20-palčnimi aluminijastimi platišči in zmogljivimi zavorami z rumenimi čeljustmi, kar zagotavlja odličen kontrast z agresivno Java zeleno barvo karoserije. Prav tako pa to zeleno barvo najdemo tudi v notranjosti. Najdemo jo na dekorativnih plastikah na armaturni plošči, tapetah na vratih in sedežih, naslonjalu za roko in raznih šivih po notranjosti. Notranjost se lahko pohvali z dekorativni elementi iz ogljikovih vlaken. BMW M3 sicer v svetu avtomobilizma velja kot legenda, ki svoje voznike navdušuje že vrsto let. V zadnji generaciji ima pod pokrovom motorja vgrajen 3,0-litrski vrstni šestvaljni bencinski motor, ki razvije 431 ”konjev” in 550 nevtonmetrov navora. Za tiste, ki so žejni večje moči je na voljo Competition paket, ki ponuja še slabih 20 ”konjev” več.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code