Želite imeti možnost, da se s svojim rohnečim BMW M3 skrijete v zimski idili? Potem je morda čas za razmislek o nakupu arktične kamuflažne folije... ok, v resnici boste z njo še bolj opazni in to je tudi dejanski namen.

BMW F80 M3 je že stari znanec različnih predelav in ne potrebuje predgovora. Skupaj z F82 M4 postaja najbolj priljubljen v poprodajni industriji, lastniki pa se odločajo za vse mogoče kombinacije, tudi takšne, bolj nenavadne in nevsakdanje – namen vseh pa je individualizacija in izstopanje iz črede dolgočasnih vozil.

naslovna

Spodnji F80 M3 je svoje življenje pričel v Alpine White barvi karoserije z notranjostjo iz blaga in šeststopenjskim ročnim menjalnikom – ki je, začuda, najbolj popularen v Severni Ameriki. Nekaj predelav in tednov kasneje pa je M3 preoblikovan v vojaško zakamuflirano vozilo, ki s svojim vzorcem ne odvzema linij, temveč jih le še poudari. Zanimiva kombinacija sivih odtenkov je kot nalašč za športnika, se vam ne zdi? Njegova preobleka pa naj bi bila ustvarjena tudi v poklon legendarnega RS6 DTM Wagon Jona Olssona, ki je bil na žalost vseh ljubiteljev ukraden in zažgan. Poleg nove preobleke je M3 prejel še nova HRE 303M 19-palčna platišča v barvnem odtenku, izdelanem po želji lastnika, KW vzmetenje pa poskrbi za vozilo približano tlom in posledično bolj agresiven izgled. Primerjavo originalne barve karoserije in dokončane predelave si oglejte v spodnji galeriji.

 

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code