Nevsakdanja kombinacija, ki se je tokrat pojavila na trgu, vključuje že znano originalno BMW barvo Austin Yellow in siva mat platišča.

Presenetljivo lepe preobrazbe modelov M3 in M4 se pojavljajo že vse od prihoda omenjenih dveh športnikov v prodajne salone. Nedavno smo lahko videli M4 v “Grigio Medio in sinje modrem barvnem odtenku, M3 pa v individualni vojaško zeleni in krvavo rdeči barvi. Edinstvena kombinacija, ki se je tokrat pojavila na F80 M3, je spet zelo zanimiv in vizualno privlačen primerek.

Uporabljen je originalni Austin Yellow odtenek v kombinaciji z mat sivimi Klassen M10R platišči. Slednje mu je  v velikosti 20″ nadelo podjetje Auto Talent. Obuli so jih v nove pnevmatike velikosti 275/30 R20 spredaj in 295/30 R20 zadaj. Da je karoserija avtomobila še dodatno približana tlom, je poskrbelo podjetje H&R Lowering Springs.

Austin-Yellow-BMW-M3-With-Klassen-M10R-Anthracite-Grey-Frost-Wheels-6

Sicer M3 poganja nespremenjen, 3,0 litrov velik šestvaljnik, ki s svojimi 431 KM in 550 Nm navora ter s pomočjo kar dveh turbo polnilnikov prepriča še tako zahtvene voznike. K neverjetno uživaški izkušnji pa svoje prida tudi vrhunski 7-stopnejski dvosklopčni (DCT) menjalnik, ki vso omenjeno moč prenaša na zadnja kolesa in omogoči športniku pospešek do 100 km/h v 4,1 sekunde in najvišjo hitrost, ki je elektronsko omejena na 250 km/h.

Enega najbolje prodajanih M vozil v impresivni preobleki si oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code