Top Gear ni edini, ki je želel primerjati omenjena lepotca. Tudi britanski Auto Express so je odločil narediti nekaj testnih primerjav dveh rdečih zverin. Večinoma je v posnetku veliko driftanja, kvaliteta videa pa je res zavidljiva in povzroči, da se vsak ljubitelj avtomobilizma občudujoče nasmehne. Obe vozili predstavljata nekoliko drugačno filozofijo z veliko moči in […]

Top Gear ni edini, ki je želel primerjati omenjena lepotca. Tudi britanski Auto Express so je odločil narediti nekaj testnih primerjav dveh rdečih zverin. Večinoma je v posnetku veliko driftanja, kvaliteta videa pa je res zavidljiva in povzroči, da se vsak ljubitelj avtomobilizma občudujoče nasmehne. Obe vozili predstavljata nekoliko drugačno filozofijo z veliko moči in pri obeh lahko ostranite streho, kar pa verjetno v tem letnem času in še posebej v Veliki Britaniji ni priporočjljivo.

Oba imata talent za driftanje, kar so pokazali že na Top Gearu, video si lahko ogledate TUKAJ. Kateri pa bo boljši po mnenju Auto Expressa si lahko ogledate spodaj. Več o M4 kabrioletu si lahko preberete TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code