Je to najbolj izstopajoč primerek BMW M4? V Ferrari rdeči barvi, pokrovom motorja iz GTS različice, M Performance deli in ekskluzivno notranjostjo bo prav zagotovo privabil nešteto pogledov mimoidočih.

Ekskluzivnih primerkov BMW vozil iz Abu Dhabi salona smo že vajeni, ta pa je nekaj res posebnega. In le zakaj ne bi bil, če že odštejemo tako veliko vsoto za nakup, zakaj ne bi dodali še nekaj tisočakov več in imeli še bolj zanimivo vozilo? Zadnje čase smo vajeni kupcev, ki se pri nakupu dražjih različic BMW vozil odločijo za močno izstopajoče barve kot so San Marino modra, Speed rumena, Java zelena in ta, Ferrari rdeča! Takšni barvni odtenki so odličen način, da že tako agresivno podobo vozila spremenijo v nekaj osupljivega. Končni rezultat je kombinacija, ki bo brez dvoma zagotavljala številne poglede mimoidočih.

BMWBLOG-bmw-abu-dhabi-m4-ferrari-red- (9)

Na vozilu opazimo tudi GTS pokrov motorja in sprednji podaljšek odbijača, veliko M Performance delov, ”spojler” na prtljažnih vratih in izpušni sistem podjetja Armytrix, za katerega verjamemo, da zagotavlja izjemno zvočno kuliso. Pod pokrovom je sicer vgrajen 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo motor, ki razvije 431 ”konjev” oziroma 550 nevtonmetrov navora. Pogonski sklop združuje tudi DCT dvosklopčni samodejni menjalnik, ki zagotavlja, da M4 do stotice pospeši v 4,1 sekunde!

V notranjosti opazimo Ferrari rdečo tudi na okrasnih delih armaturne plošče in vratnih tapetah. Sicer pa se notranjost bohoti z veliko mero karbona in M Performance volanskim obročem z alkantara oblazinjenjem.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code