BMW je ameriškem kupcem omogočil dobavo tudi najbolj ekskluzivnih barv za svoje modele, težaven je le postopek dobave. Nam se zdi spodnji M4 v Java zeleni barvi prava paša za oči.

BMW je zadnje čase kupcem svojih vozil na ameriškem trgu pustil malce več prostih rok pri personalizaciji vozil, saj so omogočili tudi bolj ekskluzivne barve, ki so bile prvotno namenjene le evropskemu trgu. Danes vam predstavljamo M4 v Java zeleni barvi karoserije s številnimi M Performance deli, cena tega primerka pa znaša 94,390 ameriških dolarjev!

BMWBLOG-bmw-m4-java-green (6)

BMW M USA ”Sestavi si svojega” sicer dovoljuje le štiri ekskluzivne barve karoserije za doplačilo 1,950 ameriških dolarjev poleg običajnih. Java zelena in številne ”frozen” barve sicer niso na spisku in stanejo 5,200 dolarjev, če seveda najdete prodajalca, ki se bo za vas potrudil in vestno sledil zahtevenemu postopku odobritve naročila takšne barve.

BMWBLOG-bmw-m4-java-green (4)

Ekskluzivni Java zeleni barvi družbo delajo tudi številni M Performance deli. M Performance paket, nameščen na temu primerku, stane 7,860 ameriških dolarjev, vključuje pa M Performance športni izpušni sistem s karbonskimi zaključki izpušne cevi, karbonski zadnji ”spojler” in karbonski aerodinamični paket dodatkov. Dodatno najdemo tudi karbonske pokrove stranskih ogledal, ki stanejo 1,085 ameriških dolarjev in M dodatke na odbijaču za ”slabih” 430 ameriških dolarjev.

BMWBLOG-bmw-m4-java-green (7)

Seveda je zelo lepo videti, da BMW vsem tistim, ki si želijo nekaj več in posledično tudi precej bolj izstopati ponuja tako številne možnosti personalizacije. Kupci na ameriškem trgu se le srečujejo s težavo dobiti zanesljivega prodajalca, ki bo na vse pretege takšna vozila tja tudi dostavil.

Fotograf: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code