Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / BMW M5 / BMW M5 – 30 let
P90148934_highRes (Large)

BMW M5 – 30 let


Da bi obeležil 30. obletnico BMW M5 – začetnika razreda visokozmogljive limuzine – je BMW razvil ekskluzivno, posebno izvedbo različice aktualne, pete generacije modela, ki se ponaša z edinstveno zmogljivostjo.

Model BMW M5 »30 Jahre M5« (30 let M5) vstopa na svetovni trg v omejeni seriji 300 vozil.

Novi model posebne edicije s 441 kW/600 KM in največjim navorom 700 Nm (kombinirana poraba goriva: 9,9 l/100 km; emisije CO2: 231 g/km) ni le najzmogljivejši serijsko proizveden BMW M5 pod okriljem podjetja BMW M GmbH doslej, ampak tudi najmočnejši avtomobil v zgodovini blagovne znamke.

Model »30 Jahre M5« se požene od 0-100 km/h v bliskovitem času 3,9 sekunde. Z izjemno ekskluzivnim videzom, ki črpa navdih iz sklopa BMW Individual, in številnimi elementi opreme za povečanje dinamike in udobja je ta posebna izdaja na vrhu seznama želja priseženih zbirateljev.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×