Iz ZDA prihajajo fotografije nekoliko predelanega M6 Gran Coupe. Narejenih je bilo kar nekaj modifikacij, s "tuningom" svojega vozila pa lastnik še ni zaključil.

Standardna platišča so bila zamenjana z BC Forged HB09 20-palčnimi, zadnji del je posodobljen s pomočjo Enlaes M6 difuzorja in Meisterschaft izpušnega sistema.

Aerodinamičnih sprememb je bolj malo, dodan je samo prednji podaljšek odbijača proizvajalca Hamann, za izboljšanje aerodinamičnosti in za bolj agresiven izgled pa je vozilo tudi znižano s H&R vzmetenjem. Velikokrat so že manjše spremembe dovolj, da vozilo dobi tisto piko na i, ki jo potrebuje za izboljšan videz, pri BMW M6 na spodnjih fotografijah je to dejstvo tudi uresničeno.

BMW M6 F06 Gran Coupe je sicer opremljen z 4,4-litrskim V8 bencinskim motorjem, ki proizvede 560 konjskih moči in 680 Nm navora. Do stotice potrebuje 4,2 sekunde, najvišjo hitrost pa ima omejeno na 250 km/h. Nedavno smo pisali o zanimivem paketu predelave podjetja Prior Design, več si lahko preberete TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code