Tako prestižne limuzine kot je M760Li bi si le stežka predstavljali v tako atraktivni barvi kot je recimo Austin Yellow. Le-ta prav zagotovo privabi nešteto pogledov mimoidočih, za zvočno kuliso V12 bencinskega motorja pa se tudi marsikdo obrne.

BMW M avtomobili so že tradicionalno odeti v bolj zanimive in izstopajoče barve. V teh barvah smo pa nekoliko manj vajeni prestižne limuzine, ki sliši na ime M760Li. To je seveda razumljivo, saj pri BMW z njo ciljajo na bolj konzervativni delež prebivalstva, a tudi ta dvanajstvaljna limuzina lahko zažari v bolj atraktivnih barvah.

BMWBLOG-bmw-m760li-austin-yellow- (15)

Danes vam predstavljamo omenjeno limuzino, ki kot že večina drugih atraktivnih primerkov prihaja iz Abu Dhabi Motors avto salona. Odeta v Austin Yellow ekskluzivno barvo, v kateri si sicer večkrat predstavljamo M4, izgleda presenetljivo dobro. Se pa sicer ta M760Li od drugih primerkov ne razlikuje le po barvi, temveč tudi po nekaj kozmetičnih predelavah. Ponaša se s 3D Design kompletom odbijačev, Alpina zadnjim ”spojlerjem” in 21-palčnimi aluminijastimi platišči v Liquid Black barvi. V notranjosti je vse bolj prestižno kot pa športno naravnano. V notranjosti je oblazinjenje v bež usnju, dekoracijski elementi pa iz lesa. Točno ta primerek je bil naročen preko BMW Individual programa, a kot vsak primerek M760Li ima pod pokrovom motorja vgrajen 6,6-litrski V12 bencinski motor z dvema turbinama, ki razvije 610 ”konjev” in 800 nevtonemtrov navora. Pogonski sklop sicer združuje tudi osem-stopenjski samodejni menjalnik, ki moč prenaša na vsa štiri kolesa, stotico pa doseže v zavidljivih 3,7 sekunde.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code