Le še kakšen dan nas loči do razkritja novega BMW M4 CS, ki ga bodo javnosti razkrili na avtomobilskem salonu v Šanghaju.

V javnost sta prišli dve skici, ki prikazujeta in nas dražita z izgledom BMW M4 CS, ki bo predstavljen v Šanghaju. Če bo BMW res pokazal novo različico M4 bo to zagotovo BMW M4 CS, še bolj vroča in zaželena različica običajnega M4, a še vedno manj ekskluzivna od že razprodanega M4 GTS.

Žal vir skic ni povsem potrjen, a nekateri navajajo, da naj bi šlo za uradne skice, ki jih ima v lasti BMW Kitajska.

BMW-M4-CS-lights

Te skice prikazujejo nekaj oblikovnih detajlov, ki jih s seboj prinaša CS. Sprednja maska bo dobila prenovljena sprednja svetila, edinstven sprednji podaljšek spojlerja, pokrov motorja pa je celo iz ekskluzivnega modela M4 GTS. Povsem novi BMW M4 CS bo sedel na novih lahkih platiščih z oznako 763M, na zadku pa bodo uporabljene nove OLED luči in majhen spojler na prtljažnih vratih.

V februarju smo videli celo fotografije povsem “slečenega” M4 CS, ki so bile narejene med snemanjem promocijskega posnetka. Skici potrjujeta detajle in oblikovalske linije.

BMW-M4-CS-teaser (1)

Pričakujemo, da bo moč nekoliko višja od 450 KM pri M4 s Competition Package, velika razlika pa bo šasija, ki naj bi bila sposojena iz M4 GTS, kar pomeni, da bo vožnja zares dirkaška.

Če sta skici verodostojni lahko že jutri ali pojutrišnjem pričakujemo prihod BMW M4 CS. Takrat bo namreč avtosalon v Šanghaju odprl svoja vrata.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code