V kolikor bo tak model postal resničnost, se bo uvrščal med manjšim kmalu prihajajočim modelom X7 in koncernskim Rolls-Royce Cullinanom.

Kljub temu, da BMW sploh še ni razkril večjih podrobnosti o novem športnem terencu znamke, ki se bo sicer potrjeno imenoval X7, se že pojavljajo govorice o modelu X8. Le-ta naj bi v modelni ponudbi predstavljal bolj prestižno izbiro, s tem pa bi seveda razpolagal z večjimi zunanjimi merami in večjo praktičnostjo v notranjosti predvsem za zadnje potnike. O modelu X8 smo govorili že pred kratkim, a takrat smo mislili, da bo X8 predstavljal kupejevsko izbiro modela X8 in načeloma kot večji X6. A kot kažejo zadnje govorice temu ne bo tako, X8 bo še večji kot X7 in tradicionalne oblike. Bavarska znamka naj bi trenutno razmišljala o tem, ali je tak model sploh smiseln, predvsem na Kitajskem kjer je več povpraševanja po prestižnih terencih z veliko mero prostora za zadnje potnike. V kolikor bo X8 postal resničen model, se bo uvrščal med modelom X7 in koncernskim Rolls-Royce Cullinanom.

BMW X8 bi tako predstavljal najbolj prestižno in obenem največjo izbiro v celotni ponudbi znamke. Z najnovejšo tehnologijo, ki jo premore znamka bi bil tako tudi najdražji model. Vsekakor bo predstavljal najbolj napredne tehnologije kar se tiče avtonomne vožnje, udobja in nenazadanje tudi najbolj učinkovite pogonske sklope, kar pomeni priključni hibrid in vsaj V8 bencinski agregat.

BMW-X7-Concept-2

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code