Če želite avtomobil zvezdnika, je to popolna priložnost. Za 89.900,00 ameriških dolarjev je lahko vaš BMW 760Li, ki ga je vozil NBA igralec za Cleveland Cavaliers in superzvezdnik LeBron James. Še če bi rekli, da je sedmica prenapolnjena z različnimi dodatki, bi bilo to podcenjevanje. Seznam paketov in opcij, ki jih ima vozilo na fotografijah je […]

Če želite avtomobil zvezdnika, je to popolna priložnost. Za 89.900,00 ameriških dolarjev je lahko vaš BMW 760Li, ki ga je vozil NBA igralec za Cleveland Cavaliers in superzvezdnik LeBron James.

Lebron-760-1

Še če bi rekli, da je sedmica prenapolnjena z različnimi dodatki, bi bilo to podcenjevanje. Seznam paketov in opcij, ki jih ima vozilo na fotografijah je namreč skoraj brezmejno. Vozilo je karseda belo, z belo karoserijo Matter Pearl White in ujemajočimi platišči, bele so celo ledvičke. Tukaj se ujemanje ne konča, tudi v notranjosti vas čakajo usnjeni beli sedeži, z delno belo armaturno ploščo in vratnim oblazinjenjem.

Lebron-760-4

Originalna cena vozila je bila 153.475,00 ameriških dolarjev, sedaj pa se pri Marshall Goldman Motor Sales prodaja za slabih devetdeset tisočakov. Če v ceno vštejemo dejstvo, da je to bivšji avtomobil slavnega košarkaša, da ima zelo, zelo veliko opreme in je konec koncev 760Li, je zastavljena cena skoraj prenizka. Omeniti je potrebno tudi, da je ima sedmica prevoženih pičlih 15.000 kilometrov, definitivno avtomobil vreden nakupa.

Lebron-760-6

Ne glede na to, ali ste zainteresirani v nakup dragega zvezdniškega avtomobila ali ne, je bel 760Li nekaj res posebnega. Več fotografij si lahko ogledate na strani prodajalca TUKAJ.

Lebron-760-2

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code