Tik pred začetkom prodaje BMW serije 1 Facelift, ki pride na trg marca prihodnje leto, bodo v Münchnu praznovali svojo letošnjo DTM zmago z novim modelom enke, ki se imenuje DTM Sport Edition. Posebna izvedba bo posvečena DTM legendi Marco Wittmannu in bo na voljo za F20 serijo 1. Stranke, ki so že naročile serijo […]

Tik pred začetkom prodaje BMW serije 1 Facelift, ki pride na trg marca prihodnje leto, bodo v Münchnu praznovali svojo letošnjo DTM zmago z novim modelom enke, ki se imenuje DTM Sport Edition. Posebna izvedba bo posvečena DTM legendi Marco Wittmannu in bo na voljo za F20 serijo 1.

dtm-special-edition (3)

Stranke, ki so že naročile serijo 1 z M Sport paketom, bodo dobile privlačno ponudbo s popustom 2.900 € in zamenjavo za DTM Sport Edition paket. Standardni M Sport paket namreč ne bo več na voljo od novembra naprej, nova izvedba pa se bo nekoliko razlikovala od M paketa, z 18-palčnimi Star-spoke style 386 M platišči, xenon lučmi in nekaj notranjimi spremembami. Zunanji izgled se sicer drugače ne bo razlikoval, dobra novica pa je, da bo DTM Sport Edition nekaj sto evrov cenejši od trenutnega M Sport Paketa.

dtm-special-edition (2)

Vir: Bimmertoday.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code