Prikaži kategorije
Domov / Govorice / BMW Serija 7 Centennial Edition za sto let znamke
bmw-m760li (34)

BMW Serija 7 Centennial Edition za sto let znamke


BMW je nedavno začel s praznovanjem svoje stote obletnice, kjer je bil kot prva novost predstavljen koncept Vision Next 100. Ste mislili da je to vse? Daleč od tega.

Po spletu so se pričele širiti govorice, da bo G11/G12 serija 7 prejela svojo prvo omejeno izdajo z nekaterimi spremembami na karoseriji in v potniški kabini. Ker omejena serija ostaja le med govoricami, nismo prepričani, kaj vse se bo našlo v stoletni sedmici. Pričakujemo pa lahko z nadstandardno kvaliteto usnja, velikim paketom tehnoloških dodatkov in veliko napisov, ki vas bodo opozarjali na posebnost vozila.

bmw-m760li (32)

Zaenkrat tudi ne vemo, ali bo posebna izvedba omejena le na najmočnejši 6,6-litrski V12 v M760Li xDrive s 610 konjskimi močmi in 800 Nm navora, ali bo Limited Edition na voljo morda za šibkešje 740i ali 750i. Proizvodnja bo stiktno omejena, verjetno na 100 enot, prvič pa jo bomo lahko občudovali letos jeseni.

BMW M760Li xDrive V12 Excellence

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×