Domov / BMW Test
BMWBLOG - BMW TEST - BMW 730d G11 - BMW Individual - BMW Avto Aktiv - zunanjosz (5)

TEST: 730d Individual je prestiž, ostalo so le prevozna sredstva

BMW Test, Serija 7 | 16 jan 2017 ob 00:01 | Avtor: Jan Novak

Prestiž in udobje sta glavni vodili v svetu poslovnih, uspešnih in bogatih ljudi. Ta je prisoten v luksuznih hotelskih sobanah, velikih zasebnih jahtah, poslovnih razredih na letalih in nenazadnje celo v avtomobilih. Slednje v vsej polnosti suvereno nudi prav veliki plemenitež – BMW 730d xDrive.

BMWBLOG - BMW TEST - BMW X6 M50d - zunanjost (28)

TEST: X6 M50d – Nepogrešljiva moč velikega presežnika

BMW Test, Serija X6 | 01 jan 2017 ob 00:10 | Avtor: Jan Novak

BMW je podjetje, ki ne spi. Kako bi le lahko, ko jo obkroža tako močna konkurenca. A Bavarci se še posebej odlikujejo po inovativnosti in izjemnih ter naprednih motornih enotah. Takšno inovativno vozilo z dovršenim in presenetljivim motorjem je vsekakor tudi BMW X6 M50d.

BMWBLOG - Avto Aktiv - BMW X5 40e - iPerformance - zunanjost (4)

TEST: BMW X5 40e – Ponudnik razočaral, hibrid navdušil!

BMW Test, Serija X5 | 25 dec 2016 ob 01:37 | Avtor: Jan Novak

Veliki mestni terenci postajajo iz dneva v dan bolj priljubljena prevozna sredstva, prav tako pa na popularnosti pridobiva tudi napredna hibridna tehnologija. BMW je opazil ta novodobni trend in ga združil v eno samo vozilo. Veliki BMW X5 je prejel povsem nov pogonski sklop, z njim pa je dobil tudi novo ime, BMW X5 40e.

BMWBLOG - BMW TEST - BMW X4 xDrive20d - zunanjost (6)

TEST: BMW X4 – urbani “frik” ali avtohtoni pohodnik?

BMW Test, Serija X4 | 28 nov 2016 ob 00:06 | Avtor: Jan Novak

Avtomobilski proizvajalec vozil iz Münchna je podjetje, ki vsekakor rado improvizira in uvaja nove smernice. Leta 1999 so npr. prvič predstavili svojega terenca z oznako X5; sprva “frik” med limuzinami, pozneje pa je postal pravi ljubljenec kupcev. Podobna zgodba je čakala model X6, predstavljen leta 2007, sedaj pa je tukaj nova, manjša različica velikega kupejevskega X6, ki na zadku nosi velikosti primerno oznako; sliši namreč na ime X4.

BMWBLOG - BMW TEST - MINI Cooper SD - JCW - zunanjost (9)

TEST: MINI Cooper SD – rdeči vrag z dizelskim karakterjem

BMW Test, MINI | 14 nov 2016 ob 01:09 | Avtor: Klemen Bagarič

Minijev malček v športni JCW obliki, opremljen z najzmogljivejšim dizelskim motorjem nudi značilno dinamiko kot tudi izjemno varčnost. Izstopajoča rdeča barva pa s pomočjo nore oblike poskrbi da boste vedno z veseljem pogledali za njim. Vse to je nov Mini Cooper SD JCW.

BMWBLOG - BMW TEST - BMW 320d GT - Gran Turismo FL - zunanjost  (9)

TEST: Serija 3 Gran Turismo, ki bo prepričala še več Slovencev?

BMW Test, Serija 3 | 17 okt 2016 ob 04:26 | Avtor: Klemen Bagarič

Odgovor je preprost: morala bi! Tokratni test prenovljene serije 3 Gran Turismo je popestrila velika prostornina vozila, zmogljivost varčnega motorja in prestižna oprema z enostavno uporabo vseh pomožnih funkcij, ki jih pri tem praktičnem športniku ni malo.BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST