Iz Concorso d'Eleganza 2014 oz. tekmovanja elegance, vsakoletne prireditve, na kateri se zberejo prestižna vozila, prihajajo fotografije koncepta Future Luxury Vision.

Dogodek poteka na Villa d’Este, mogočni vili blizu italjanskega jezera Como. Fotografije si lahko ogledate v spodnji galeriji.

BMW Vision Future Luxury kaže dolgoročen pogled blagovne znamke BMW na dojemanje sodobnega luksuza. Predstavlja v prihodnost usmerjeno fuzijo ekskluzivnosti in inovativnosti za emocionalno in ekskluzivno doživetje v vožnji. Vse to se odraža v izjemni obliki zunanjosti in notranjosti, inovativni tehnologiji, pionirskem inženirskem konceptu lahke konstrukcije in popolni integraciji uporabniškega vmesnika ter doživetju v vožnji, ki optimalno zadovolji potrebe vseh potnikov.

»Inovativna tehnologija in sodoben luksuz sta vedno veljala za pomemben člen genskega zapisa blagovne znamke BMW,« je dejal Adrian van Hooydonk, podpredsednik BMW Group Design. »Z vizionarskimi konceptnimi vozili kot je model BMW Vision Future Luxury želimo pokazati, kam merimo v prihodnje, pri tem pa pridobiti nove navdihe in okrepiti motivacijo. BMW Vision Future Luxury – z inovativnimi tehnologijami in izjemno natančnostjo izvedbe ter kakovostjo v vsakem detajlu – ponaša našo predstavo o sodobnem luksuzu na naslednjo logično stopnjo.«

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code