Pri BMW so spretno izdelali novo reklamo za tretjo generacijo BMW X5. Tretja generacija prinaša številne izboljšave in novosti s področja oblikovanja, vozne dinamike, uporabnosti vozila in inovativnih tehnologij EfficientDynamics. BMW X5 postavlja mejnike v svojem razredu in ponuja najboljše vozne lastnosti, luksuz ter premium kvaliteto. Na voljo je širok izbor motorjev: BMW X5 xDrive50i z novo […]

Pri BMW so spretno izdelali novo reklamo za tretjo generacijo BMW X5.

Tretja generacija prinaša številne izboljšave in novosti s področja oblikovanja, vozne dinamike, uporabnosti vozila in inovativnih tehnologij EfficientDynamics. BMW X5 postavlja mejnike v svojem razredu in ponuja najboljše vozne lastnosti, luksuz ter premium kvaliteto.

Na voljo je širok izbor motorjev: BMW X5 xDrive50i z novo generacijo bencinskega motorja V8 (330 kW/450 KM), BMW X5 xDrive30d z izboljšano šestvaljno vrstno dizelsko enoto (190 kW/285 KM),  BMW X5 M50d M Performance Automobile s šestvaljnim vrstnim dizelskim motorjem s tremi turbinami (280 kW/381 KM), BMW X5 xDrive40d, BMW X5 xDrive35i, BMW X5 xDrive25d in BMW X5 sDrive25d.

Oglejte si spodnji reklamni posnetek in se sami prepričajte, mi pa se z njimi že strinjamo; spoštovanja se ne dobi na ukaz, spoštovanje se lahko samo prisluži.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code