Novi BMW X5 mogoče res ni najbolj zmogljiv BMW vseh časov, vendar ga je bavarsko podjetje vseeno rahlo nadgradilo z M Performance deli.

K dodatkom spadajo številne zunanje nadgradnje skupaj z notranjimi okrasnimi deli, nadgradnjo zavor in komplet za izboljšanje moči, ki X5 xDrive 35i modelu doda dvajset konjskih moči. Za izboljšanje zunanjega izgleda je na voljo prednji podaljšek odbijača, difuzor, strešni spojler, 21-palčna platišča z performance pnevmatikami. Ne smemo tudi pozabiti na pokrove zunanjih ogledal iz karbonskih vlaken ter črne ledvičke. V notranjosti volanski obroč lahko nadgradite s takšnim iz Alkantare, prestavno ročico iz karbonskih vlaken ter pedala iz nerjavečega jekla.

M Performance nadgradnja zleze pod kožo s svojo opcijo izboljšanja zavor in moči. Performance zavorni komplet vključuje mnogo delov, ki so bili prilagojeni prejšnji generaciji BMW X5M, vključno s šest-batnimi zavornimi čeljustmi s 19-palčnimi jeklenimi rotorji. Skupaj z povečanjem moči pride tudi ostrejšega umerjanja plina in Performance izpušni paket, ki daje X5 bolj športni ton motorja, kot kompliment dodatni moči 20 KM.

M Performance deli za 2014 BMW X5 bodo naprodaj na spletu ter pri vseh BMW prodajalcih. Dele bo možno vgraditi pred dostavo vozila in bodo imeli tovarniško garancijo, ki pride skupaj z vsakim X5.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code