Ali obstaja možnost, da se bomo v prihodnosti vozili z novim bavarskim kabrioletom? In v mislih nimamo nekaj majhnega in kompaktnega... si predstavljate X6 orjaka brez strehe?

BMW trenutno informacije o morebitnem razvoju X6 Cabria dobro skriva. Tako dobro, da ne potrjujejo in tudi ne zanikajo možnosti, da bi nekega dne na ceste zapeljal največji bavarski kabriolet doslej. Ideja se večini zdi povsem nenavadna, vseeno pa BMW ni edini, ki razmišlja v to smer. Nissan Murano in Range Rover Evoque sta korak pred njim in s Cabrio različicami že prikazujeta prototipe in vstopata v nov tržni segment.

x-tomi-design-x6-m-cabrio

Tommy Frosgren, ki je pri BMW zadolžen za oblikovanje druge generacije X6 je za ProMotor povedal: “Zaenkrat vam o tem ne morem reči ničesar.” Dejstvo pa je, da projekta tudi ni zanikal. Če bo vozilo prišlo v prodajo lahko pričakujemo, da bo uporabljalo isto platformo kot standardna različica. Je pa nekaj možnosti, da bo X6 Cabrio izgubil par vrat in pridobil platneno streho. Kar nekaj časa nazaj sta takšno idejo že dobila računalniška oblikovalca X-Tomi Design in Theophilus Chin, ki sta iz uradnih fotografij F16 X6 izdelala Cabrio verzije.

14378805553_2e6c073f69_b

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code