Zgornja fotografija želi prikazati približek končnemu izdelku, ki ga bo BMW poimenoval BMW X7 in bo veljal za največjega člana družine.

Glede na računalniško upodobitev bo X7 bolj oglat SUV z ogromnimi sprednjimi ledvičkami, ki spominjajo na tiste iz Vision Future Luxury Concept. Pozno v letu 2018 bo BMW uradno predstavil visoko prestižen SUV, ki bo predstavljal vrh ponudbe modelov X. Umestil se bo nad modela X5 in X6 ter bo konkuriral Mercedes-Benzovemu GLS razredu in Range Roverju, ki ste med prestižnimi terenci med bolj priljubljenimi. Ker so veliki terenci kot so Range Rover, Mercedes-Benz in Cadillac Escalades tako zelo popularni v Severni Ameriki je poteza BMWja za uvedbo modela X7 vsaj za severnoameriški trg edina logična.

BMW trenutno že testira prihajajočo X7 na javnih cestah. Uporablja platformo, ki jo bo kmalu dobil tudi novi BMW X5 in si jo bosta tako z X7 načrtno delila. X7 bo sicer večji in daljši kot X5, saj naj bi meril 5,25 metra. Ponujal bo sedem potniški sedežev, veliko prostora v potniški kabini in prestiž kot noben drug BMW do sedaj.

bmw x7-rendering

BMW trenutno že testira prihajajočo X7 na javnih cestah. Uporablja platformo, ki jo bo kmalu dobil tudi novi BMW X5 in si jo bosta tako z X7 načrtno delila. X7 bo sicer večji in daljši kot X5, saj naj bi meril 5,25 metra. Ponujal bo sedem potniški sedežev, veliko prostora v potniški kabini in prestiž kot noben drug BMW do sedaj. Po besedah vodilnih za prodajo BMW naj bi novi SUV v ponudbo vključil dve različici med katerima naj bi bila ena še posebej prestižna. Zaenkrat več podrobnosti o tem še ni znano.

Upodobitev in predvidevanje, ki ga vidite na fotografiji je delo revije Auto Zeitung in prikazuje velikega, bolj oglatega SUVa z ogromnimi ledvičkami na sprednji maski, ki kot že rečeno spominjajo na tiste iz Vision Future Luxury Concept, prehajajo pa v ozko oblikovane laserske luči. Velika večina glumaznega SUVa je prepoznavno tipična in ne prikazuje nobenih posebnih dodatkov. Kar se tiče pogonskega sklopa, bo najverjetneje pod pokrovom motorja že v osnovi nameščen vrstni šestvaljnik iz 740i, vrh ponudbe pa bo zaokrožil 4,4-litrski TwinTurbo V8 iz 750i, ki tudi v sedmici zaokroži motorne različice. Priključni hibrid bo verjetno povezan celo s 6,6-litrskim TwinTurbo V12 iz mogočne M760Li. Vsekakor v X7 ne pričakujte 2,0-litrskega dizelskega motorja

 

Vir: Auto Zeitung

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code