Prikaži kategorije
Domov / Govorice / BMW za avtosalon v Frankfurtu napoveduje presenečenje!
2018-bmw-i8-roadster-teaser (5)

BMW za avtosalon v Frankfurtu napoveduje presenečenje!


Vodilni pri BMW, Harald Krüger je na novinarski konferenci razkril, da bo bavarsko podjetje na avtosalonu v Frankfurtu predstavilo prav posebno in zelo vznemirljivo presenečenje.

Na nadaljnja vprašanja na to temo sicer ni odgovarjal, je pa pogovor napeljal na električno mobilnost in projekt iNext, ki ga bo podjetje izdelovalo v nemški tovarni Dingolfing. S tem je Krüger morda namignil, da je to presenečenje električno ali hibridno vozilo. Za kaj točno gre bomo videli ob uradnem razkritju na avtosalonu.

Če bo presenečenje “zeleno” obarvan in eko osveščen avtomobil bo to vsekakor odgovor na Teslin Model 3. Junija so se namreč razširile govorice, da bo BMW prav na avtosalonu v Frankfurtu predstavil povsem električno serijo 3. Električni novinec naj bi dosegel približno 400 kilometrov z enim polnjenjem, kar bi se postavilo ob bok vstopnemu modelu Teslinega Modela 3, ki premore doseg 354 km.

Seveda bi Krüger lahko imel v mislih tudi kateri drugi model kot naprimer bolj zmogljiv BMW i3 S ali koncept velikega X7, ki naj bi uporabljal pogonski sklop na gorivne celice.

Poleg govoric o misterioznem prišleku je Krüger potrdil prihod BMW i8 Roadster, saj si ga je po njegovih besedah rezerviralo že kar precej potencialnih kupcev. Prav tako je napovedal, da bo BMW X3 EV velik “hit” ob prihodu na trg leta 2020.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×