Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / Serija X2 / Bo BMW ponudil brezstrešno različico modela X2?
bmw-x2-concept (16)

Bo BMW ponudil brezstrešno različico modela X2?


Notranji vir pri BMW je sporočil, da je bavarski gigant navdušen nad zanimivo izvedenko brezstrešnega SUV vozila Range Rover Evoque Convertible zato tudi sami razmišljajo o konkurenci v obliki BMW X2 Cabrio.

Avstralska revija Motoring poroča o modelum ki naj bi ga BMW izdelal v prihodnosti. Gre za zanimivo izvedenko križanca BMW X2, ki se bo zgledoval po Evoque Convertible. Če bo prodaja Evoqua uspešna se bo zelo verjetno tudi BMW odločil za podobno potezo. Če bo torej X2 dobil zeleno luč, se bo uveljavil kot prvi brezstrešni BMW oddelka X.

Septembra so bile znane številke, ki prikazujejo, da je bilo od začetka prodaje Evoqua Convertible po svetu prodanih preko 1200 primerkov. Trg premium brezstrešnih SUV vozil seveda ni zelo velik, vodstvo bavarskega BMW pa je še vedno zainteresirano.

Osnova bo seveda že znano podvozje iz modela X1, ki bo prejel potrebne ojačitve, izgubil pa bo streho. Vizualno bo tako X2 Cabrio ostal podoben svojemu sorodniku s trdo, fiksno streho.

Bi vas mikal nakup takšnega posebneža?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×